Bathrooms

< back forth >


We would like to invite you to our website that presents our offer in renovation and finishing services of houses and apartments. We offer complete installation works, construction and finishing so that the end result of our work are houses and apartments ready to live in that are corresponding to our clients' expectations. All finishing works are done with an individual approach to the customer and adapted to the capabilities of the rooms.

This gallery presents projects finished by our company and it can serve as inspiration for finishing your interiors. We would be happy to discuss your ideas and other solutions as crating new interior designs is a pleasure for us.

References

117. Badkamerrenovatie 2.40 bij 2.34 meter + toilet , Diemen

04-02-16

Onze keuze was op DZ-klussenbedrijf gevallen vanwege de vele goede recensies en we hebben geen spijt gekregen. De badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Jacek (de werknemer van Damian) is een enorm harde werker met veel ervaring en vakmanschap. Aan het eind van de (lange) dag ruimde hij alles keurig op en zorgde dat zijn materiaal schoon en opgeruimd klaar lag voor de volgende dag. Ook de afwerking is met uiterste precisie gedaan. We hebben als extra werk DZ-klussenbedrijf ook nog een muur laten plaatsen op onze zolderverdieping en 2 wanden met gipsplaat af laten werken en ook dit is zeer netjes gedaan voor een goede prijs. We zijn zeer tevreden en raden DZ-klussenbedrijf absoluut aan.

116. Inbouwen badkamer in nieuwbouw woning 2,03 x 2,85 meter , Utrecht

15-05-15

Tijdens het offerte traject werd er mee gedacht en heeft de aannemer nog wat goede suggesties gedaan buiten mijn klus. Het inbouwen van een nisje bij het bad, en het verlagen van het plafond voor spotjes. Deze suggesties hebben we meegenomen in het ontwerp. Hij gaf aan 10 dagen nodig te hebben, maar de klus was binnen een week geklaard.

De kwaliteit van het werk is goed. De badkamer is heel mooi geworden, en we zijn dik tevreden over het resultaat. Er is dus volgens afspraak geleverd, en binnen de overeengekomen tijd.

115. Casco badkamer: sanitair plaatsen + betegelen , Leiden

26-04-15

Damian reageerde als een van de eerste op mijn opdracht. Hij wilde gelijk langs komen om mij een passende offerte te geven. Zijn recensies en zijn website gaven mij de doorslag om hem mijn badkamer en toilet te laten doen. Damian en zijn collega zijn ervaren vakmannen die erg hard en vlot kunnen werken zonder dat de kwaliteit er onder lijdt. Mijn badkamer en toilet is werkelijk super mooi geworden! Damian is altijd bereikbaar en hou je altijd op de hoogte van de werkzaamheden. Hij praat soms beetje snel, maar als iets niet duidelijk is, legt hij alles nog een keer uit. Ook zijn zij bereid om extra klussen uit te voeren voor scherpe prijzen. Deze mannen werken ook gewoon door in het weekend (ook zondag) en dat kan voor sommigen zeer handig zijn. Als je een luxe badkamer wil, zou ik Damian en zijn team zeker aanbevelen.

114. Opknappen badkamer, 1,80 x 2,00 meter , Diemen

25-04-15

Damian heeft een goed team, allemaal specialisten die hun vak goed verstaan. Hij is erg flexibel en altijd telefonisch bereikbaar. We hadden een paar vragen terwijl de klus liep en hij stond altijd klaar. We waren vergeten een paar kleine dingen aan te schaffen, hij heeft er zorg voor gedragen dat te regelen zodat alle werkzaamheden goed konden worden uitgevoerd.

Daarnaast werken ze ontzettend snel, de klus was, inclusief een dag droogtijd, na vier dagen geklaard en het resultaat is super! Als we in de toekomst nog een vergelijkbare klus moet laten uitvoeren gaan we zeker weer naar Damian

113. Verwijderen van bestaande badkamer en van het toilet beneden , Amstelveen

03-03-15

Damian en zijn team hebben het oude toilet en de oude badkamer verwijderd. Vervolgens hebben ze een dakraam geplaatst in de badkamer, het toilet beneden vervangen en opnieuw betegeld (vloer en muren) en badkamer geplaatst inclusief ligbad, inloop douche, toilet en luxe wastafel en nieuwe tegels op vloer en muren.

Wij zijn heel erg tevreden over het werk van Damian en zijn team. Alles is binnen de afgesproken tijdslijnen gerealiseerd en voor een eerlijke prijs. Wij hebben Damian leren kennen als een hele aardige vent, die zijn afspraken nakomt en bijzonder goed en mooi werk aflevert.

112. Badkamer verbouwen , Amsterdam

28-02-15

Damian is een echte vakman. Hij heeft bij ons een badkamer en een separaat toilet volledig gerenoveerd. Hij en zijn collega hebben zeer netjes gewerkt: alles netjes afgedekt, voortdurend alle troep opruimen, etc. Het eindresultaat is fantastisch. We zijn meer dan tevreden en kunnen Damian zonder enig spoor van aarzeling aanbevelen! Na enkele weken heeft hij nog contact met ons opgenomen om te kijken of alles naar wens is. Super!

111. Badkamer 1.73m x 3.07m , Amsterdam

17-02-15

Damian is echt een goeie vakman hij reageerde meteen op mijn klus en was direct bereid om mijn klus te doen. We hadden duidelijke afspraken gemaakt en hij hield zich ook eraan. Ook zijn Damian en zijn werker (Jacek) echt harde werkers ze werken echt door en klaren de klus precies op de tijdindicatie die ze van te voren hebben gegeven zonder dat de kwaliteit eronder lijd. Wat ook positief is dat Damian in de weekend ook werkzaamheden verricht dus hoef je niet een hele weekend te wachten tot de klus geklaard is. Ik ben zeer tevreden en bij mijn volgende klus bel ik Damian zeker weer

110. Renovatie badkamer en toilet , Amsterdam

16-02-15

De badkamer en toilet zijn naar wens verbouwd. Er werd snel en zorgvuldig gewerkt. Een tegenvaller werd goed opgelost. Damian en zijn werknemer zijn echte vakmannen.

109. Complete badkamer renovatie , Haarlem

13-11-14

Damian en Potjr zijn zeer vakkundige en zeer betrouwbare vakmensne. Ze hebben onze badkamer in heel hoog tempo geplaats, en het eindresultaat is zeer mooi geworden. Damina en zijn team hebben oog voor detail en liefde voor het vak. Ze komen met goede oplossingen. En ze zijn echt harde werkers (ook op zaterdag). We raden DZ Kulssenbedrijf aan iedereen aan

108. Badkamer renovatie , Amsterdam

05-05-14

Damien is echt een topgast! Dit gaat als een grote reclametekst overkomen, maar ik kan niet anders zeggen. De kwaliteit / prijs verhouding is prima. Hij was niet de duurste en niet de goedkoopste. Maar je bent zeker van je zaak als hij je badkamer doet. Het is overigens niet alleen de renovatie waar hij voor komt, maar hij denkt ook mee. Zo kwam hij op het idee om het plafond te verlagen en er spotjes in te bouwen (wist zelf niet dat dat kon omdat ik met mechanische ventilatie zit). Ook qua indeling had hij wat andere ideeën dan ikzelf, maar ben blij met zijn inbreng achteraf! Tijdens de werkzaamheden is hij twee dagen goed ziek geweest en lag het werk dus even stil, maar daarna werkte hij in het weekend door, om de badkamer alsnog binnen de vooraf gestelde tijd af te krijgen. Al had ik zelf geen verschrikkelijke haast, omdat ik bij de buren kon douchen. Ik heb besloten om mijn volgende project, de wc, ook door Damien te laten doen. In dezelfde stijl als de badkamer. Top!

107. Badkamer en toilet renoveren , Maarssen

18-04-14

Badkamer en toilet zijn zeer vakkundig gerenoveerd. Damian is een harder werker die zijn vak verstaat. Communicatie kan van tijd tot tijd wat stroef verlopen.Budget / overeengekomen prijs is overschreden.Wie een vakman zoekt voor dit soort klussen, heeft een goede aan Damian.

106. Badkamer en toilet , Heerhugowaard

14-04-14

 Het was ons snel duidelijk dat we met een echte vakman te maken hadden. Hij neemt de ruimte in zich op en heeft het eindresultaat al in zijn hoofd. Kwam ook met een aantal nieuwe en praktische oplossingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Over zijn werkwijze niets dan lof, enorm gestructureerd en hij laat de bouwplaats aan het einde v/d dag altijd netjes achter. Bij onze volgende klus hoeven wij niet op zoek naar een vakman.

105. Tegels badkamer: wand: 24m2 ; vloer: 6m2 , Amsterdam

15-02-14

Badkamer is erg mooi opgeleverd. Absolute vakmannen met oog voor detail.Toen bleek dat er het een en ander moeilijker was dan ingeschat heeft DZ dat gewoon op zich genomen. Iedereen die een klus heeft zou ik Damian direct aanraden.

104. Renovatie badkamer , Purmerend

03-02-14

Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat van onze badkamer. De klus werd goed binnen de verwachte tijdsplanning uitgevoerd, Damian denkt actief mee over oplossingen en alles wordt ook steeds erg netjes achtergelaten en opgeruimd. Flexibel in werktijden en oplossingen. Een echte vakman. Zou hem van harte aanbevelen bij anderen !

103. Slopen en opbouwen nieuwe badkamer , Avenhorn

01-02-14

Hele ervaren, vakkundige mannen. Kwamen de afspraken na, alles is volgens plan verlopen. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.

102. Badkamer slopen,leidingwerk,vloer storten en tegelen , Hoofddorp

26-01-14

Hij was de duurste van alle offertes, maar wij hadden het meeste vertrouwen in Damian. Je kon gelijk zien dat hij verstand heeft van badkamers. De badkamer is ook prachtig geworden. Alleen de communicatie was stroef.

101. Renovatie badkamer en beneden toilet , Almere

22-01-14

100. Complete badkamer en wc , Amsterdam

24-12-13

Damian en zijn collega hebben prima werk afgeleverd! Snel en netjes hebben zij een complete badkamer en toilet betegeld, sanitair vervangen etc. Tevens gaf Damian verschillende tips over de afwerking die uiteindelijk een prachtig resultaat hebben opgeleverd. Ik zou Damian van harte kunnen aanbevelen voor elke verbouwingsklus, badkamer etc.

99. Badkamer en wc , Amsterdam

16-12-13

Verbouwing Badkamer en maken aparte wc De verbouwing is deze vakman prima volgens afspraak uitgevoerd , en door het goed mee denken van Damian ook een resultaat om trots op te zijn. Door de flexibele werktijden is deze klus die altijd voor overlast bezorgd tot een minimum beperkt gebleven zowel als het werkvuil/stof als de totale tijd van de verbouwing.
 

98. Bathroom complete renovation , Amsterdam

07-12-13

I had my bathroom completely renovated by Damian and his colleague. They were very professional, accurate and quite fast. Damian knows what he is doing, he has an eye for detail and can give you some run-time advise, which is very helpful. I am completely satisfied by his work and would highly recommend to anyone.

97. Renovatie badkamer 1,90x2,90 en toilet , Amsterdam 

23-09-13

Damian en zijn collega werken zeer hard en leveren goede kwaliteit. Het tegelwerk is zeer netjes gemaakt. Bij de kleine tegenslagen denkt Damian goed mee en probeert met de beste oplossing te komen. Het werk kon ook veel sneller uitgevoerd worden dan in eerste instantie door mij geschat, dus dat was ook een grote meevaller. Voor herhaling vatbaar!

96. Renovatie badkamer en toilet , Amstelveen

13-09-13

My decision to choose DZ for the bathroom and toilet renovation was based on the references on werkspot and the reliable impression Damian made when he came to see the bathroom and toilet to make a suitable offer.

Im really glad with my choice; the result looks so nice, I feel like I have a bathroom you see in a magazine. All the work done is of such high quality, they definitely pay attention to details. Damian clearly has a lot of experience and he will honestly tell you if your idea is not the best option, but he leaves the decision up to you. I appreciated this because a renovation is not something I do every day.

Even when things dont go as planned, Damian is flexible about it. I have problems with the tiles I ordered and because of this, we have to wait for delivery of new tiles before the toilet can be finished. This means that Damian will have to come back but he doesnt make this a problem at all, which is very flexible and understanding of him.

I absolutely recommend DZ if you want to have your bathroom/toilet renovated. Thank you Damian and Jacek for the great work.

95. Badkamer monteren , Amsterdam

10-09-13

Fantastisch werk geleverd in een strak tijdsschema. Damian denkt goed mee, komt met uitstekende iniatieven en werkt keihard. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van werken van Damian en zijn collega. Beveel hem dan ook van harte aan.

94. Badkamer renoveren en uitbouwen , Amsterdam 

13-07-13

Damian is een echte vakman die met je meedenkt. Hij gaat voor 100% kwaliteit net zoals ik. De eerste keer dat hij kwam kijken legde hij precies uit wat hij ging doen en waarom. De offerte had hij dezelfde avond gemaakt tegen een goede prijs. Tijdens de verbouwing hield Damian me goed op de hoogte van de stand van zaken. Er wordt elke keer naar de beste oplossing gezocht en niet naar de duurste. Damian en zijn werknemer Jacek werken erg hard elke dag en doen niet moeilijk als iets langer duurt dan aanvankelijk gedacht. Alle accessoires (zoals wc-rol houder, bakjes, haken etc.) hebben ze ook nog gemonteerd aan het einde.
Ook werken ze heel netjes: al het bouwafval werd netje opgeslagen op een afgedekte vloer en aan het einde van de klus in de container gegooid. Ze hebben ook het appartement schoongemaakt voordat ze vertrokken. Kortom, als je een echte vakman zoekt die voor 100% kwaliteit gaat, betrouwbaar is en hard doorwerkt, dan moet je met DZ-Klussenbedrijf contact opnemen. Ik ben blij met mijn prachtige badkamer tegen een goede prijs! 
 

93. Verbouwen badkamer ,  Hazerswoude-Rijndijk

11-07-13

Wij hebben voor deze klus met 8 klussers gesprekken gevoerd en uiteindelijk viel de keuze op Damian van DZ-Klussenbedrijf. Damian gaf mij het meeste vertrouwen bij de gesprekken en hij leek de persoon met de meeste ervaring met het verbouwen van badkamers. Hij was echter niet de goedkoopste, maar voor zon verbouwing zoek je toch voor de meeste zekerheid.
De klus is binnen 7 werkdagen afgerond maar het is zeker geen haastklus geweest. Damian en zijn medewerker renden de trap op en af en maakten nauwelijks tijd voor pauzes. Damian nam alle tijd om dingen door te spreken waar wij niet goed over hadden nagedacht en kwam met goede voorstellen of opties. De uiteindelijke keuze liet hij nadrukkelijk wel bij ons liggen.
Damian heeft zich vooraf goed voorbereid op de verbouwing en dat viel niet mee met een bijzonder verlaagd plafond en een Stoom-/douchecombinatie met whirlpool van een nieuw merk EAGO.
Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat en bevelen Damian graag aan voor de verbouwing van uw badkamer of andere klussen.
Fotos zijn al op de website van DZ-klussenbedrijf te zien. Ik zal er later ook een paar uploaden.

92. Verbouwen badkamer , Hoofddorp

15-05-13

We hebben via een kennis op werkspot gekeken en Damian gevonden, na aanleiding van zijn referenties hebben we de badkamer door hem laten renoveren. Zijn vakmanschap en communicatie zijn echt super! Niets was teveel en prima binnen het van te voren afgesproken budget. Nogmaals alles is door een echte vakman gedaan, zelfs het opruimen en stofzuigen hebben ze tot in de puntjes verzorgt.Damian top gedaan, een 10+
groeten Nick

91. Plaatsen badkamer en apart  toilet , Haarlem

10-05-13

Damian en zijn collega hebben fantastisch werk geleverd! Afspraken werden keurig nagekomen. Damian was iedere dag bereikbaar, zelfs s avonds en op zondag. Alles was op tijd klaar, er werd meegedacht en hij heeft het precies zo gemaakt als ik het wilde hebben. Ik kan hem van harte aanbevelen. Een dikke 9!

90. Gehel badkamer renovatie , Badhoevedorp

26-04-13    

DZ klussenbedrijf heeft een prachtige badkamer gerealiseerd volgens onze wensen. Er wordt goed meegedacht naar oplossingen voor een goed resultaat. Er wordt volgens afspraak binnen de gestelde periode gewerkt en daar dien je alle spullen voor in huis te hebben. Flexibiliteit is er tot zekere mate. Er is verder met precisie en hoge kwaliteit afgewerkt en wij raden hen zeker aan!     

89. Badkamer , Amsterdam

25-04-13

De badkamer ziet eruit als een juweeltje en alles is perfect afgewerkt. Damian en zijn medewerker stellen er een eer in om goed werk te leveren binnen de gestelde tijd. Ze zijn goedgehumeurd en tonen de nodige flexibiliteit als zich onderweg onverwachte dingetjes voordoen ( wat je bij zon verbouwing al snel hebt). Een aanrader.

88. Badkamer en wc renovatie , Diemen

14-04-13

Na het lezen van de werkspot referenties heb ik voor DZ gekozen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het opgeleverde werk ziet er uitstekend uit. Ik had tegels in de aanbieding gekocht en niet genoeg. Damien denkt met alles mee en heeft dit vervolgens prima opgelost (meer mozaiek en een paar tegels die identiek zijn). In de wc wilde wij iets unieks en Damien heeft geholpen bij het realiseren hiervan. Voor de kraan miste wij een rubbertje die Damien vervolgens zelf heeft gesneden. Ze werken netjes en hebben bijna iedere dag stofgezogen en opgeruimd na afloop. Er waren een paar dagen sloopwerk en dit is zorgvuldig gedaan. De tegels zijn netjes symetrisch gelegd en alles is netjes afgewerkt. Na afloop heeft hij nog wat extra klusjes gedaan zoals het ophangen van wc accesoires…

87. Badkamer & toilet (alles eruit en alles arin) , Hoofddorp

13-02-13

Damian en zijn mensen zijn erg vakkundig, harde werkers en weten wat ze doen! Ze denken met je mee en als ze niet dezelfde mening hebben als jij, onderbouwen ze op basis van hun ervaring waarom je het anders zou moeten doen.Echter blijft de wens van de klant centraal staan bij alles wat ze doen. Zeer mooie resultaat!     

86. Renovatie Badkamer ,  Leidschendam

08-02-13

Damian en collegas zijn echte vakmannen en hebben een prachtige badkamer gerealiseerd waar wij zeer blij mee zijn. De kwaliteit is zeer goed en hij heeft een aantal praktische oplossingen bedacht voor de uitdagingen die wij hadden. Damian heeft goed meegedacht zowel voor als tijdens de verbouwing. Communicatie verliep in het begin niet goed. Damian reageerde defensief op het moment dat wij een opmerking hadden of iets extra wilden. Dit beperkte de samenwerking en was voor ons niet prettig. Na een paar dagen verbeterde dit weer. Damian en collega werkten zeer hard om de badkamer zo snel mogelijk op te leveren wat ze met hoge kwaliteit hebben gedaan. Tegels zijn netjes verstek gezaagd en zitten er strak op. Een voorbeeld van hun vakmanschap is dat ik op een dag het werk bekeek en tege…

85. Badkamer stucen & betegelen , Haarlem

30-01-13

Zeer netjes, snel, en goede prijs en kwaliteit. Communicatie af en toe wat stroever vanwege het beperkt engels vooral van zijn collega. Overall erg tevreden over de voortgang en eindresultaat.

84. Renovatie badkamer en wc , Leiden

14-12-12

Onze ervaring met Damian, de eigenaar van DZ Klussenbedrijf, is erg positief. Op basis van referenties, een goede reactie op onze advertentie en een mooie offerte hebben we de keuze gemaakt voor DZ Klussenbedrijf. Er kon snel begonnen worden met de klus, en met twee man is het hele project in een dag of 10 uitgevoerd. Damian denkt goed mee en stelt vragen als dat nodig is, in plaats van zomaar iets te doen. Om samen te vatten, alle positieve referenties op werkspot staan er niet voor niets. Aanrader! (Engels) Our experience with Damian, the owner of DZ Klussenbedrijf, has been very positive. On the basis of references, a good reaction on our advert on werkspot and a nice offer we have selected DZ Klussenbedrijf. They could start pretty quick with the work and with two workmen they finished the project in around 10 days. Damian helped us decide on various things and asks questions when he needs to instead of just doing what he thinks is best. Long story short: the positive references on werkspot are there for a reason. Highly recommended! Damian and Jacek, thanks very much and have a great Christmas!  

83. Badkamer renovatie , Nootdorp

1-12-12

Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door DZ-Klussenbedrijf. Damian is een man die zijn werk serieus neemt en heel hard werkt. Damian en zijn werknemer hebben alles netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ze geven je het gevoel dat je je huis zonder zorgen achter kunt laten. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.

82. Renovatie Badkamer , Amsterdam

27-11-12

Damien is echt een vakman en heeft een hele mooie badkamer gemaakt. Ook heeft hij een aantal praktische oplossingen bedacht. Een aandachtspunt is echter de communicatie, die af en toe wat stroef verliep. Bij een opmerking van onze kant of een onverwachte gebeurtenis reageert Damien soms defensief, wat de samenwerking soms lastig maakt. Uiteindelijk zijn we echter zeer tevreden met het resultaat.  

81.  Verbouwing kleine badkamer , Amsterdam

19-11-12

Damian (en collega) is een vakman die snel begrijpt hoe je het wil hebben. Het is meteen duidelijk dat hij veel ervaring heeft. Hij heeft goed meegedacht en kwam met handige aanvullingen/adviezen. Het resultaat is in mijn geval een prachtige (kleine) badkamer die precies is geworden zoals ik het wou hebben. Ik zou DZ absoluut willen aanraden aan anderen en voor een volgende klus zal ik zeker als eerste aan hem denken.

80. Complete badkamer en toilet (casco) , Amsterdam

31-10-12

From the beginning it was immediately clear that Damian is a professional. Damian contacted us via Werkspot after we placed an ad on this website. His communication was clear and fast. After which we made an appointment with him to view the bathroom and toilet and he quickly sent us an offer.

Due to a delay in the delivery of our bathroom tiles we had to reschedule the startingdate of the work, but Damian was very flexible and this was no problem.
During the work we encountered a small issue, but Damian solved it quickly and again communication was really good.
In the end the result exceeded our expectation.

Therefore we would definitely recommend Damian and his colleague and if any work needs to be done in the future we would contact Damian immediately.

79. Verbouwen badkamer en toilet , Amsterdam

21-10-12

Damian en zijn collega hebben perfect werk afgeleverd. Damian dacht met ons mee en gaf hij ons advies om onze badkamer en toilet tot perfectie te brengen. Alles is conform afspraak en planning opgeleverd. Wij raden iedereen aan om DZ-Klussenbedrijf jouw klus te laten doen. Gegarandeerd een goed resultaat. Bedankt Damian en collega!

78. Badkamer verbouwen , Amsterdam

03-10-12

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Dit bedrijf heeft zeer kundig en zorgvuldig de verbouwing van de badkamer gedaan. We zijn erg tevreden.

77. Installatie badkamer en toilet , Landsmeer

23-08-12

Damian en zijn collega hebben de perfecte badkamer afgeleverd binnen budget en de afgesproken tijd. We zijn erg onder de indruk van het tegelwerk, dit was niet makkelijk ( tegels 100cmx33cm en een aantal met relief die in elkaar overvloeien, voeg 1mm en 2mm).Kortom zit er erg strak in. Damian en zijn collega denken goed mee en komen zelf met suggesties die bij ons tot verbeteringen hebben geleid. Verder is Damian erg flexibel en prettig in de omgang. Damian en zijn collega vakmannen pur sang!

76. Verbouwen badkamer in huis uit 2007 , Assendelft

23-08-12

Damian is een vakman en heeft voor ons een prachtige badkamer afgeleverd. Hij denkt goed mee en is erg prettig om mee te werken. De prijs die hij heeft geboden was de laagste van alle realistische biedingen en hij heeft de klus ook voor de offerteprijs uitgevoerd. We zijn kortom erg tevreden over DZ-klussenbedrijf en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten.

75. Badkamer vernieuwen , Amsterdam

13-07-12

Damian en zijn collega hebben perfect werk verricht.De badkamer is exact geworden zoals ik mij in eerste instantie had voorgesteld. Damian kwam vaak tijdens en voor het project met tips,welke ik een aantal keer heb overgenomen .Alles is binnen het budget en binnen de tijdsplanning verricht.Een zekere aanrader voor klus projecten.

74. Nieuwbouwhuis: alles m.b.t. badkamer en toiletten (casco opgeleverd)

04-07-12

Damian is echt een top vakman!!! Kwaliteit staat bij hem bovenaan! Hij dacht meteen met ons mee en heeft onze badkamer nog mooier gemaakt dan wij konden voorstellen.Hij is erg serieus, begint met zn collegas ochtends om 8 uur en merkt zo tot 20:00 uur  door.Zelfs in het weekend draait hij zn hand er niet voor om.Hij overlegt altijd en is ook altijd bereikbaar.Ook voor nistjes moet je bij hem zijn,deze worden erg professioneel gemaakt.Hij heeft er bij ons ookeen verlaagd plafond in gezet en deze gestuckt.De fotos spreken voor zich.Bij ons escoort hij op alles een 10 en zullen we hem zeker aanraden bij anderen!Ledereen die onze badkamer en toiletten zien,marken meteen zijn vakmanschap op.Hij spreekt erg goed Engels,dit is voor ons totaal geen barriere geweest.Damian bedankt! Echt een topper!

73. Badkamer verbouwe/plaatsen , Almere

24-06-12

Wij zijn hell erg tevreden met de oplevering van onze badkamer.Het overtreft onze verwachtingen.Damian werkt hell secuur en nauwkeurig en heeft de badkamer binnen 1 week opgeleverd.Daarnaast was hij elke dag optijd aanwezig,en heeft zelfs extra werkzaamheden verricht zonder extra kosten in rekening te brengen.Op ons verzoek was hij zelfs bereid in het weekend te werken om ons badkamer af te krijgen.Al met al top service en prima kwaliteit.

72. Nieuwe badkamer , Heerhugowaard

04-05-12

Op basis van de referenties op werkspot hebben wij gekozen voor Damian.Op het moment dat hij de badkamer voor het eerst zag kwam hij,na onze wensen te hebben aangehoord,gelijk met tips en hij zag gelijk wat er allemaal moest gebeuren.En omdat wij zelf niet echt vell verstand hebben van badkamers,is het fijn dat Damian met professionell advies komt.De badkamer is tot in de puntjes netjes afgewerkt.Om een aantal voorbeelden te noemen.De hoektegels op het stuk van de hangtoilet zijn 45 graden geslepen,waardoor het heel netjes is afgewerkt. Wij hebben boven de deur een raampje zitten,door het verlaagd plafond zou deze misschien dicht moeten.Dit was niet nodig,omdat Damian op de plek het plafon een stukje schuin heeft laten lopen,heel strak afgewerkt.De tegels zijn heel mooi strak gezet en de tegel in de koofjes lopen af,zodat het water er uit loopt.Het vloertje van de inloop douche loopt af naar beneden.Kortom,overal is goed over nagedacht en netjes afgewerkt.Voor het resultaat,zie de fotos!Damian,super bedankt!Wij zijn er echt super blij mee.Het is echt een luxe badkamer geworden.

71. Kompleet renovatie Badkamer , Amstelveen

07-04-12

Zeer harde werkers.Het resultaat is geweldig.Damian is altijd nuttig in de planning advies en bijstand. We kunnen alleen maar aanraden dit bedrijf.

70. Volledige badkamer + Leidingwerk keuken verleggen , Amsterdam

30-03-12

Duidelijk, volgens afspraak & binnen budget. Echte vakman meer kan ik niet zeggen !

69. Vernieuwen badkamer , Zaandam

22-03-12

Ik kan niet anders zeggen dan dat Damian en zijn medewerker Andres uitstekend werk hebben geleverd.Zie de bijgesloten fotos.Het tegelwerk is super strak en alles ziet er keurig uit.Ze waren elke dag op tijd en hebben aan het einde van de dag de boel ook weer netjes achtergelaten.Er zijn nog een aantal andere werkzaamheden die ik dit jaar zal moeten laten uitvoeren en ik zou er niet aan twijfelen om deze mannen weer in de arm te nemen.

68. Vervanging badkamer , Heemstede

22-03-12

DZ-Klussenbedrijf has done a great job revamping our bathroom. Tiles, shower, bath, heating toilet and basin all indicate the craftsmanship that was put into this. Highly recommended.

67. Nieuwbouw Badkamer, Toilet & gehele begane grond vloer tegelen , Nieuw Vennep

22-01-12

Nieuwbouw Badkamer, Toilet & gehele begane grond vloer tegelen. Nadat we de opdracht hadden geplaatst was Damian een van de weinige die geen bod wou uitbrengen, voordat hij de klus lokaal had bekeken. Naar mijn idee de juiste wijze om later niet voor verassingen te komen staan. De klus overeengekomen en op 5 januari zijn ze begonnen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevereden over het resultaat. Het resultaat is voornamelijk te danken aan het geduld waarmee gewerkt word. Daarnaast ruimt men keurig alle vuil e n verpakkingen op. Gisteren is alle afgerond volgens planning op wat kleine details na, welke volgende week worden afgemaakt. Ik zou Damian en Andreas zeker aanraden.

66. Renovatie van een kleine badkamer . Amsterdam

04-12-11

Een korte samenvatting van het proces: Maandag geplaatst, woensdag met Damian afgesproken, vrijdag opdracht gegeven, maandag begonnen, donderdag klaar! Snel, duidelijk en naar mijn mening zeer vakkundig! Zeer goede communicatie met Damian en netjes en secuur werk van zijn collega Andreas. Wij hebben zelf de tegels en het sanitair geleverd, dit werd ook netjes en snel opgebouwd. Conclusie: Zeer tevreden en onder de indruk van het resultaat! Zeker aan te raden.

65. Nieuwe badkamer plaatsen . Amersfoort

27-11-11

Damian en zijn collega hebben onze casco opgeleverde badkamer helemaal keurig gemaakt naar onze wensen. Op punten waar wij nog twijfelden over wat we wilden, gaf Damian een duidelijk advies, maar liet ons ook vrij om onze eigen keuzes te maken. Damian streeft naar perfectie in zijn werk en doet er ook alles aan om dat te bereiken. Hoektegels worden netjes met hoeken van 45 graden geplaatst, kitrandjes zijn kaarsrecht en alles hangt en staat tot op de millimeter nauwkeurig in het midden waar dat nodig is. En daar sluit natuurlijk ook de planning op aan: de badkamer was ruim binnen planning klaar. English: Damian and colleague turned our casco bathroom exactly into the bathroom that we wished. If we were not quite sure what decision would look best, Damian would give clear advice, but he would always leave the end decision to us. Damian strives for perfection in his work and does everything possible to achieve that. Tiles that go on corners will get nice 45 degree angles so they match up perfectly, silicone kit lines are totally straight and everything is aligned to the millimeter. And of course, also in planning perfection is present: the bathroom was finished well within the time estimate Damian gave.

64. Plaatsen twee badkamers + toilet in nieuwbouwhuis . Heiloo          

21-11-11

In één woord geweldig. Onze ervaring met DZ-Klussenbedrijf zijn zeer positief. Voor aanvang hadden we onze reserveringen of we al het dure sanitair voor 2 badkamers en een WC aan een "vreemde" die we alleen kende via Werkspot konden toevertrouwen, maar daar bestaat nu geen enkele twijfel meer over. DZ-Klussenbedrijf is een echte specialist op dit gebied. Damian en Andreas zijn niet alleen harde werkers maar hebben op alle vlakken erg goed werk afgeleverd. Ik ben een Pietje-precies en dat zijn ze bij DZ-Klussenbedrijf ook. Ook de ruwbouw is erg netjes en vakkundig uitgevoerd, dus het is niet alleen de buitenkant die er goed uitziet. Totaal rond de 80m2 tegelwerk en iedere tegel is met grote precisie gezet incl. een deel mosaiek. Heel wat uren zijn gaan zitten in het in verstek slijpen van de tegels. Ze doen het gewoon en stuk voor stuk netjes. Als ik Damian tijdens de bouw aansprak hoe we e.e.a wilde hebben dan had hij daar meestal al over nagedacht (eerst denken dan doen). Ook wordt regelmatig contact opgenomen om te vragen waar je e.e.a. geplaatst wilt hebben. Meedenken over mogelijkheden verliep ook goed en hieruit bleek weer eens dat ze vaak met dit bijltje kappen. Iedere dag werd de werkplek netjes opgeruimd en ze toonde respect voor de omgeving waarin ze werkte. Na oplevering bleek er een kleine lekkage te zijn, maar nadat ik die gemeld had was deze door DZ-Klussenbedrijf binnen 24 uur opgelost. Ik kan daarom DZ-Klussenbedrijf aan iedereen aanbevelen en bij mij mogen ze zeker weer terugkomen voor een volgende klus.

63. Badkamer & Toilet vernieuwen , Amsterdam    21-10-11

Damian has done tremendous job renovating my bathroom and toilet.The work was carried out meticulousy and fast while paying attention to detail.The job was finished before the planned end date and within the budget.Damian is a serious contractor who delivers excellent work.He keeps his word and sticks to the agreements made.During the renovation he also kept in contact me the whole time in case he needed my view on things,e.g how many centimeters from the wall I wanted the showerglass etc.I am very satisfied with the result and wouls definitely use Damian again in the future and recommend him to others.

62. Badkamer en toilet renovatie, Hoofddorp        15-10-11 

Voor onze eerste grote klus zijn wij onder andere afgegaan op de goede referenties op Werkspot.nl van DZ-Klussenbedrijf uit Amsterdam. DZ-Klussenbedrijf heeft uitstekend werk verricht bij de complete en gelijktijdige renovatie van zowel de badkamer op de eerste verdieping als het toilet op begane grond. Damian en Andreas zijn eerste klas vakmannen die hun werk zeer serieus nemen, heel erg hard werken en trachten de overlast tot een minimum te beperken. In ca. 8 werkdagen is alles gestript en opnieuw opgebouwd waarbij beide vertrekken ook van een verlaagd en gestuct plafond zijn voorzien. Kleine probleempjes die je bij een dergelijke klus altijd tegenkomt zijn in goed overleg netjes en tot volle tevredenheid opgelost. Oog voor detail uit zich o.a. in het verstekzagen van tegels op de hoeken hetgeen een fraai resultaat oplevert. Zaag- en slijpwerk werd zoveel mogelijk buiten verricht en aan het eind van de dag werd alles zoveel mogelijk opgeruimd en afval meegenomen. Het blijft voor de klant bij de materiaalbestelling vooraf altijd lastig exact te bepalen wat het uiteindelijke snijverlies op bijvoorbeeld de vloertegels zal zijn en om die reden zal Damian binnen afzienbare tijdstip terugkomen voor het leggen van de toiletvloer. Ook kwam de uiteindelijke factuur geheel overeen met de offerte, geen verrassingen wat dat betreft. Kortom, DZ-Klussenbedrijf is zeer zeker aan te bevelen!

61.Badkamer (ca.5m2) in zijn geheel vernieuwen,Amsterdam         06-10-11

Vanwege de goede recensies op werkspot, hebben wij gekozen voor DZ-klussenbedrijf (DZ). Mijn ervaring is helemaal in lijn met de voorgaanden en ik ben zeer tevreden met het resultaat van de verbouwing van de badkamer. Omdat een siffon en ophangbeugels van onze radiator niet meegeleverd waren, wordt dat nog op een later tijdstip gedaan door DZ zodra deze binnen zijn. Gelukkig vormt dit geen probleem voor DZ, wat laat zien dat ze flexibel zijn. De medewerkers van DZ werken ongelooflijk hard en snel, maar zijn ook super nauwkeuring met bijvoorbeeld de betegeling. Zoals bij elke verbouwing zijn er momenten van stress, maar omdat DZ zo veel ervaring heeft en gewoon goede vakmannen zijn, komen ze altijd met werkbare oplossingen. DZ wil gewoon het beste voor de klant en daarom kan ik ze niets anders dan aanbevelen. Jongens, bedankt voor onze nieuwe badkamer!

60. Keuken,badkamer en toilet renovatie,Leiden           28-09-11

We hebben een nieuwe badkamer en toilet laten maken door Damian en Andreas. De badkamer is opnieuw ingedeeld, waarbij de douche en de wastafel verplaatst zijn. De gehele wand is van boven tot onder getegeld. Damian en Andreas hebben dat bijzonder snel en vakkundig gedaan. De klus was al in 8 dagen klaar; nog eerder dan gepland. De gerectificeerde tegels zijn perfect gezet, wat getuigt van hun vakmanschap. Het resultaat ziet er heel strak uit. Wij zijn heel blij met onze nieuwe, moderne badkamer!

59. Badkamer renoveren,Nieuw-Vennep     14-09-11

Zeer goede ervaring. Alles zeer net afgewerkt en snel opgeleverd (binnen 1 week volledige badkamer gestript en opnieuw opgebouwd). Goed meegedacht en minderwerk werd netjes gemeld en op de factuur verminderd. Paar kleinigheden bij oplevering direct verholpen. Er was een probleem met het toilet wat door Damian perfect is opgelost, ondanks dat het probleem niet aan hem lag maar aan het materiaal. Damian en Andreas zijn harde en flexibele werkers en trots op hun vak. En dit is terecht. We kunnen ze dan ook met een gerust hart aanbevelen.

58. Badkamer renoveren en toilet nieuw installeren,Amsterdam        04-09-11

Prima ervaring met DZ-klussenbedrijf. Kan ze bij iedereen aanbevelen. Kwalitatief geweldig werk wat ze hebben geleverd en achteraf realiseer ik me pas - eerste badkamer - hoe mooi en passend de keuzes zijn uitgepakt met het tegelwerk. Ook extra werk tussendoor is gewoon opgepakt. En zonder vragen is een slot overgezet, zodat de deur van de wc weer dicht kan. Fijn meegedacht!

57. Badkamer en toilet in nieuwbouw,Haarlem         21-08-11

Damian en Andreas hebben geweldig werk gelevert met deze klus. Het was een casco oplevering dus de hele badkamer en toilet moesten gedaan worden plus leidingen verleggen. Ik moest iemand op het laatste moment hebben en Damian ging goed erin mee en kon meteen de volgende dag beginnen. Vervolgens was de klus binnen 4,5 dagen afgerond, echt fantastisch. Het werk is heel netjes gedaan, goed meegedacht en ook goede vorstellen zijn gemaakt. Ik ben echt superblij met mijn badkamer en toilet en zou DZ- Klussenbedrijf echt aan iedereen aanraden!

56. Badkamer vernieuwen,Wormer         11-07-11

DZ-KLussenbedrijf heeft onze badkamer geheel vervangen in 2 weken. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk, het ziet er heel strak uit. In het begin was er wel discussie over werkzaamheden die al of niet in de offerte stonden maar daar zijn we in goed overleg uitgekomen. Ook problemen die we onderweg tegenkwamen zijn flexibel en deskundig opgelost.

55. Montage nieuw badkamer sanitair,Alphen aan den Rijn       28-06-11

De badkamerrenovatie is uitgevoerd in een periode van 1,5 week (2 weken gepland). Resultaat is een bijzonder fraaie badkamer waar echt helemaal niets op aan te merken is. De grote wandtegels zijn op de buitenhoeken keurig onder verstek gezaagd waardoor er geen randen van de tegels zichtbaar zijn. Damian was in velerlei opzichten een bijzonder goed vakman: 1. Sterk betrokken bij het werk en de kwaliteit daarvan 2. Noemde alternatieve mogelijkheden tijdens de bouwwerkzaamheden 3. Hield zich goed aan gemaakte afspraken 4. Werkte erg netjes en zaagwerk werd zoveel mogelijk buiten gedaan 5. Was flexibel om door voortschrijdend inzicht eerdere bouwplannen aan te passen. Doordat wij de opdracht hebben uitgebreid door ook het plafond te laten doen (wat nu ook keurig mee gestuukt is) viel de prijs hoger uit dan in de eerdere offerte. De prijs was wel geheel conform de offerte die daarna is uitgebracht. Op de site van het bedrijf zijn fotos te zien van onze fraaie badkamer. Kortom: De badkamer is helemaal naar ons zin

54. Badkamer verbouwen en 2 toiletten,Hoofddorp      14-06-11

Damian en zijn team hebben echt fantastisch werk geleverd bij de verbouwing van onze badkamer. Andreas heeft bij ons het meeste werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt snel en precies gewerkt. Voor dat ze beginnen wordt er stuc-loper door het huis gelegd. Wanneer er vragen zijn wordt er direct contact met je gezocht om de zaken door te nemen. Wij hebben met volle vertrouwen onze huissleutel aan Damian en zijn team gegeven en ze hebben alles waargemaakt wat er is afgesproken. Wanneer er kleine zaken missen neemt Damian zelf het initiatief om zijn leveranciers te bellen of een keer naar de bouwmarkt te rijden. Ze denken mee en komen met tips en suggesties. We wilde eigenlijk ook de muren en het plafond van de gang gestuct hebben, dit was geen probleem en pakten het direct op. Damian wil maar 1 ding en dat is dat je tevreden bent. In ons geval kwam het badkamer raam niet helemaal overeen zoals we dat in gedachten hadden, geen probleem er wordt direct gehandeld en een nieuw raam besteld en geplaatst. Andreas heeft vakwerk geleverd alle tegels worden in verstek gezaagd zodat je geen hoekstrips nodig hebt. We zijn ontzetten tevreden over onze nieuwe badkamer en beide toiletten wat in 11 dagen is uitgevoerd. Wanneer je een klus hebt zoek niet verder en neem contact op met DZ klussenbedrijf.

53. Laminaat leggen 68m2,Amsterdam       13-06-11

erg mooi werk opgeleverd met de smaak voor design en gevoel van de ruimte. het waren lange brede planken en ze hebben de planken op de mooiste manier in alle ruimtes gelegd (e.g. woonkamer, hall, slaapkamer) en ze hebben alles netjes met plinten afgewerkt. erg snel en accuraat

52. Renovatie badkamer,Amsterdam          03-06-11

Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door DZ-Klussenbedrijf, en daar hebben wij zeker geen spijt van gehad, het resultaat is TOP. Andreas heeft de renovatie gedaan, hij is een zeer ervaren vakman, werkt netjes en geordend. Hij werkt erg hard is snel. Hij overlegt en vraagt of alles naar wens verloopt. Verder is hij erg vriendelijk.

51. Muren en plafond in een niewbouw appartement stuken en schilderen ,Amsterdam.      27-05-11

Ze hebben erg goed werk opgeleverd. Strak stuc werk en erg goed schilderwerk. Snel en goed. Ze houden zich ook aan de afspraken en denken mee.

50. Badkamer, toilet en tegelvloer hal aanleggen casco woning,Haarlem      24-05-11

Wij hebben de badkamer en toliet door DZ klussenbedrijf laten doen en onze keukenaansluitingen laten omleggen, een buitenkraan laten aanleggen en het washok laten betegelen. Damian is altijd bereikbaar, haalt spullen voor je als het nodig is en is erg vriendelijk. Andreas en Arkadis hebben fantastisch werk geleverd ondanks dat het behoorlijk kort dag was. Ze hebben snoeihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen, stonden open voor kleine wijzigingen, dachten goed mee en waren erg schoon. De badkamer is door hun suggesties veel mooier geworden! Het was ook heel fijn dat de mannen binnen de superkorte tijd van een week ook nog tijd hadden om het washok te betegelen. we kunnen het bedrijf van harte aanbevelen. Zorg wel voor een koffiezetapparaat, fris en koeken etc! Dat waarderen en verdienen ze

49. Badkamer renovatie en toilet , Alphen aan den  Rijn       15-05-11

Damian en zijn team hebben echt superwerk geleverd. Voor elke klus is er een vakman die zijn vak verstaat. Daarnaast wordt alles netjes opgeruimd. Ook werken ze supersnel. Echt top! De badkamer en toilet zijn verbouwd en zijn echt supermooi geworden. Hij denkt met je mee met bijvoorbeeld het bouwen van nisjes met verlichting wat de badkamer een extra luxe uitstraling geeft. Ook zijn er enkele wanden gestuct en is het hele huis geverfd. Ook is de houtenvloer helemaal geschuurd, en in de olie gezet. En hij heeft plinten geplaatst en in de lak gezet. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

48. Stuccen wanden en enkele plafonds ,Haarlem     04-05-11

Alles correct afgehandeld

47. Badkamer en toilet ,Haarlem       04-05-11

Geod denkwerk vooraf, geen probleem-zoeken bij andere nederlandse aannemers. Ook zaken zoals afronding van hoeken die vaak via een kunststof strip worden opgelost worden vakkundig door middel van verstekzagen opgelost.

46. Aanleggen badkamer nieuw bouwwoning, Baarn      01-05-11

Wij zijn zeer tevreden over het uitvoeren van de badkamer. Het werk werd uitgevoerd door Andreas die een echte vakman is en zeer nauwkeurig alles heeft aangesloten. In overleg werd er bepaald waar de apperatuur geplaatst moest worden en ook het tegelwerk zit er super strak in. Aanrader dus!

45. Badkamer verbouwen , Amsterdam      30-03-11

DZ-Klussenbedrijf heeft prima werk afgeleverd. Na een telefoontje kon een afspraak gemaakt worden om de klus te komen bekijken. Er werd goed meegedacht met wat er moest gebeuren en wat er mogelijk was. DZ kwam 1 dag later dan gepland omdat ze uitloop hadden op hun vorige project. Voor mij was dit geen probleem, ik heb liever dat ze alles netjes afronden dan dat alles haastig afgerond wordt om bij de voldende klus te zijn. Er worden lange dagen gemaakt, dus alles was ook lekker vlot klaar. Afwerking is prima en er wordt netjes gewerkt. Door omstandigheden zijn mijn badmeubel en douchewand nog niet geleverd, maar DZ komt nog een keer terug om dat te installeren en komt meteen het plafond van het toilet ook verlagen want het ziet er allemaal erg strak uit. Fotos volgen nog!

43. Installeren complete badkamer en toilet , Haarlem      16-03-11

Simpelweg vakwerk! Je kan goed zien dat ze ruime ervaring hebben in het vak. Het mooie aan DZ is dat ze extreem flexibel zijn vooraf, maar ook gedurende de uitvoering van de klus. DZ beheerst nagenoeg alles in het huis, van stucwerk tot installatie van badkamers. Wij moesten met spoed enkele elektriciteitsleidingen verplaatsen en nieuwe stroomgroepen plaatsen in de meterkast, dit was geen enkel probleem! Binnen een paar uur was het geregeld en dan te bedenken dat het leidingwerk in de keuken was en DZ ingehuurd was voor de badkamer... Over flexibel gesproken. Een volgende klus in ons huis wordt zeker door DZ uitgevoerd! Bij een evt volgend huis zou ik alles door DZ willen laten doen. Conclusie; niet twijfelen gewoon doen en je zal er geen spijt van krijgen

42. Renovatie badkamer , Bussum         06-03-11

Eerste klasse eerlijke en hardwerkende vakmensen. We hadden 6 offertes opgevraagd, maar alle Nederlandse aannemers hebben 3-4 weken nodig voor een klus, werken met onderaannemers en allerlei stelposten en hebben ook 1-2 weken nodig voor alleen maar een offerte. DZ-Klussenbedrijf werkt gemiddeld een uur of 12 per dag, ook op zaterdag en zondag en binnen 2 weken was alles klaar en ze kunnen alles zelf en vakkundig. Tegelwerk is perfect, alles in verstek gezaagd en mooi strak gelegd. Denken mee en zijn niet te beroerd om iets extras te doen zonder meteen meer te rekenen. Ook kleurstelling van voeg en kit is aangepast op de tegels. Andreas heeft bij ons alles gedaan. Communicatie ging via Damian omdat Andreas alleen Duits spreekt, maar dat is prima te doen. Andreas heeft graag zijn koffie sterk met suiker!

41. Appartement opknappen , Aalsmeer         01-03-11

Wanneer je een grote klus te vergeven hebt, is betrouwbaarheid altijd weer een belangrijke en onzekere factor. Deze klus is binnen de tijd, voor het overeengekomen bedrag met vakmanschap geklaard. DZ krijgt van ons een mooie 10!

40. Badkamer geheel vernieuwen , Utrecht         12-02-11

Vandaag is onze badkamer afgerond en we zijn erg tevreden over zowel het resulaat, als ook de gang van zaken tijdens de verbouwing. Adreas heeft het meeste werk bij ons verricht. Tijdens de verbouwing en droogdagen houdt Damian contact over de planning en komt zijn afspraken na. Adreas en wij spreken beiden niet heel goed duits, maar bij onduidelijheden wordt Damian gebeld en kan het een en ander in het engels besproken worden. Damian is altijd bereikbaar. Er worden geen eigen beslissingen genomen, alles wordt besproken en afgestemd met ons voordat het geplaatst wordt etc. Damian komt om de paar agen polshoogte nemen. De klus is binnen de afgesproken termijn afgerond. Andreas is een harde werker en maakt lange dagen om de klus binnen de afgesproken termijn af te ronden. Er wordt geen minuut langer pauze genomen dan nodig. Andreas werkt erg secuur en netjes. Wij kunnen DZ klussenbedrijf aan iedereen aanraden.

39. Renovatie badkamer ,Amsterdam        06-02-11

We zijn erg tevreden over het resultaat en de gang van zaken vanaf eerste contact tot nu toe. Toen Damian de eerste keer kwam kijken om de offerte definitief te maken, maakte hij direct een kundige en betrouwbare indruk en voor zijn mannen geldt dat ook. Ze werken hard, degelijk, secuur en flexibel. De communicatie verliep ondanks de taalproblemen (een van de mannen spreekt enigszins Duits) goed doordat ze als er iets besproken moest worden waar we niet uitkwamen direct Damian gebeld werd, zodat we het in het Engels konden afhandelen. De badkamer en omgeving zijn netjes achtergelaten en puin en afval werden dagelijks afgevoerd. Het werk is binnen de geplande tijd uitgevoerd. Omdat onze wastafel nog niet geleverd is komen ze nog een keer terug om die te installeren. Door een misverstand is er een gat teveel geboord in een tegel. We moeten nu een pak tegels bijkopen maar Damian vergoedt de kosten daarvoor. Al met al raden we DZ-klussenbedrijf aan voor lastige klussen met beperkte werkruimte.

38. Badkamer renovatie ,Amstelveen     30-01-11

Wij zijn zeer tevreden over DZ Klussenbedrijf (Damian en Andreas) Onze badkamer is weer een pareltje geworden waar we erg blij mee zijn. Damian verzorgt de planning en communicatie met de klant terwijl Andreas de werkzaamheden uitvoert. Andreas is een vriendelijke harde werker die vroeg begint en indien nodig langer doorwerkt om zo de volgende dag weer goed te kunnen beginnen. Naast het goede werk is er tijdens de werkzaamheden ook meegedacht waardoor indien nodig goede alternatieven konden worden gevonden. Een aanrader.

37. Bestaande badkamer vernieuwen , Amstelveen     17-01-11

Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij voor DZ-Klussenbredrijf gekozen. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en het resultaat. Er is hard en zorgvuldig gewerkt. De badkamer en toilet zijn binnen de afgesproken termijn opgeleverd

36. Badkamer aanpakken , Heerhugowaard      14-12-10

Onze ervaring is zeer goed met DZ-Klussenbedrijf. Vriendelijke hard werkende man. Denken mee. Gewoon goed geregeld en zeer zeker aan te bevelen. Nogmaals dank

35.  Totale renovatie badkamer ,Almere      06-12-10

DZ-klussenbedrijf deed een goed bod, maar we hebben ze vooral gekozen vanwege de uitstekende referenties en het vele fotomateriaal van hun klussen. Damian heeft bij ons thuis de situatie bekeken en kwam ook zelf nog met goede opmerkingen en ideeen. Hij was heel duidelijk in de mogelijkheden. Andreas heeft bij ons het werk gedaan en daar zijn we heel tevreden over! Allereerst moest dat wat er nog stond van de badkamer gesloopt worden en daarna moest er weer een nieuwe muur gebouwd worden. Het ging verbazend vlug! Op dag 2 stond de nieuwe muur er al! Als Andreas tegen een probleem aanliep, kwam hij dit altijd melden en vragen hoe wij het wilde hebben. Andreas is een harde werker, die van s ochtends vroeg tot 7 of 8 uur s avonds doorwerkt. Als het moet zelfs later. De afwerking van de tegels is werkelijk prachtig, alle hoeken zijn schuin afgesneden, supermooi, geen lelijke randjes. Het werk wordt ook zeker niet afgeraffeld. Andreas ging niet kitten omdat de badkamer nog te vochtig was. Prima! Hier kwam hij de dag erna voor terug. De nieuwe muur zou aan de slaapkamerkant worden gestucd, maar omdat dit dan zou scheuren bij de overige werkzaamheden die nog moeten gebeuren, is dit niet gedaan en ging de prijs omlaag. Prima service. Op een later tijdstip komen ze terug om de muur alsnog te stucen en dan wellicht meteen maar de hele kamer! We vinden het resultaat schitterend en zijn superblij met de keuze die we gemaakt hebben. Wij kunnen Damian en Andreas van harte aanbevelen.

34. Badkamer renovatie , Voorburg       27-11-10

Damian let his collegue Andreas did the job for us. They re both really professional, reliable, and hardworking. They even make sure that our bathroom is done at the the day they had promised, even if they had to finish it way until late in the evening. We are really happy with their work and we now have a really nice bathroom. They did ther job well including the small details. Andreas could perform the job well independantly. We just give him our specification and telling him what we want and it was executed very well. We left our key to them and we have absolutely no problem. They always left the house tidy and clean. They even promise that we can always contact them if there an issue in the future. Overall, we are really happy and satisfied. We would definitely recommend them.

33. Badkamer + apart toilethok , Almere     18-11-10

Van een casco badkamer en toiletruimte naar een complete badkamer/ toiletruimte binnen 8 dagen. Damian en zijn medewerker Andreas zijn echte vakmensen, harde werkers die met je meedenken en het niet erg vinden om in de avonduren of weekenden door te werken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en raad dit bedrijf dan ook zeker aan iedereen aan

32. Badkamer opknappen , Haarlem       04-10-10

Deze klus, badkamer strippen en weer opbouwen met zelf gekochte materialen, is perfect afgerond. Damien heeft de klus door zijn medewerker Andreas uit laten voeren. Zelf kwam hij om de dag langs om de vorderingen te bekijken. Ondanks de taalbarriere, Andreas spreekt alleen Duits, zijn we er altijd uit gekomen. Zelfs als er beslissingen gemaakt moesten worden. Andreas rond niet alleen de klus netjes af, ook is hij niet te beroerd om wat extras te doen. Zo heeft hij de wc deur gesteld en een los plankje in de keuken vast gezet. Damien is wat gehaast in zijn communicatie en dat voelt alsof hij zo snel mogelijk de opdracht akkoord wil hebben. Achteraf blijkt dat dit altijd zo is. Dat geeft een wat ongeinteresseerd gevoel.

31. Nieuwe Badkamer , Amsterdam      27-09-10

Hele mooie badkamer gemaakt, Werk begon een week later dan gepland. Daarna wel binnen afgesproken tijd. Vakwerk, op alle details gelet. Planning was zeer strak. Ik had te weinig tegels besteld. Nabesteld, kwamen 4 dagen later. Een hoop moeilijkheden in communicatie (stress) maar toch alles binnen planning opgeleverd. Prijsvorming niet transparant, wel een goede prijs kwaliteitverhouding. Afspraken maken over werk geen probleem. Afspraken maken over wanneer langskomen, offerte etc lastig. Wel betrouwbaar maar ondoorzichtig. Eind van het liedje, zeer mooie badkamer

30. Verbouwen Badkamer inclusief tegelwerk , Amstelveen     18-07-10

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer! Werk begon wegens privéomstandigheden iets later, maar door s avonds en in het weekend door te werken is alles toch vlot verlopen. De werkzaamheden zijn voornameijk door Damians collega Andreas uitgevoerd. Er is echt perfect vakwerk geleverd met oog voor detail. Zo zijn hoeken van tegels niet afgewerkt met een lelijke strips, maar perfect schuin op maat gesneden. Soms was er wel een kleine taalbariëre, maar daar was altijd wel uit te komen. Wij zullen DZ-Klussenbedrijf in de toekomst zeker weer inschakelen!

29. Badkamer & wc verbouwen , Diemen       04-07-10

Damian en zijn collega werken hard en netjes. Elke dag werd het huis netjes achtergelaten. Binnen de afgesproken tijd waren ze klaar. Damian heeft ook mijn hele woning (muren en plafonds) glad gestucd, de leidingen verlegd voor de nieuwe keuken en nog wat extra klussen erbij gedaan. Het is allemaal erg mooi geworden. Ben zeer tevreden en kan hem zeker aanraden!

28. Plaatsen nieuwe badkamer en toilet en tegelen hal , Haarlem    18-06-10

Damian en zijn mannen hebben een hele goede klus geklaard. Ze hebben in ons huis in Haarlem een nieuwe badkamer geplaatst, het toilet beneden vervangen en de hal en de keuken van een nieuwe tegelvloer voorzien. Het is allemaal erg mooi geworden! De mannen werken hard en netjes, er is geen troep achtergebleven. Damian denkt erg goed met je mee en gaf hele goede tips! Daarnaast heeft hij ook de waterleiding in de keuken vervangen, die wij zelf hadden doorboord bij het ophangen van een paar planken... Aan de mannen van DZ-klussenbedrijf kun je met een gerust hart je klus overlaten!